FR
sigma-tau-groupe
presentation-groupe

sigma-tau is een van de belangrijkste Italiaanse farmaceutische groepen en is sterk vertegenwoordigd op de internationale markt. Het bedrijf is reeds meer dan een halve eeuw actief in het bevorderen van de levenskwaliteit en gezondheid van de mens.


sigma-tau is momenteel aanwezig in de meest geavanceerde onderzoeksectoren en onderhoudt doorlopend relaties met wetenschappelijke instituten die een wereldwijde reputatie bezitten in het ontwikkelen van gezamenlijke projecten en het uitvoeren van originele en innovatieve onderzoeksprogramma's.Deze resultaten vormen de vruchten van substantiële, doorlopende investeringen in onderzoek op het gebied van farmaceutische innovatie en zijn niet alleen het gevolg van de moeite die werd getroost om nieuwe producten te produceren, maar ook van het succes van de geconsolideerde producten van het bedrijf. Het succes van sigma-tau blijkt niet alleen uit de principes en waarden die de inspiratie vormen voor ons streven - innovatie, dialoog en transparantie, ethiek, duurzaamheid - maar ook uit de feiten die sigma-tau tot een leidend bedrijf hebben gemaakt op het gebied van onderzoek, productie en marketing van geneesmiddelen.


Met het oog op zijn belangrijke missie voor het verzekeren van de gezondheid en een betere levenskwaliteit voor mensen over de hele wereld, heeft sigma-tau onophoudelijk economische expansie gecombineerd met het creëren van waarden voor de gemeenschap en het milieu. Onderzoek, innovatie en zaken moeten, in feite, stevig worden gekoppeld aan de sociale dimensie - essentiële bestanddelen van een zakelijke cultuur die zich richt op een verantwoordelijke, duurzame ontwikkeling en die de behoeften van het individu, de gemeenschap en het milieu volledig respecteert.

footer