FR
qui-somme-nous
presentation-belgique

sigma-tau Pharma Belgium is het Belgische filiaal van de internationale farmaceutische groep sigma-tau, een van de Italiaanse leiders in de farmaceutische industrie.

Missie
Wij willen onze Belgische patiënten producten voorstellen die uitgebreid werden onderzocht en die op internationaal niveau een groot succes kennen.

Onze activiteiten zijn gericht op het aanbieden van hoogkwalitatieve diensten. Dit houdt in dat we streven naar het verschaffen van nauwkeurige informatie, naar het ontwikkelen en in de handel brengen van geneesmiddelen en naar een optimaal gebruik van onze producten. We streven er vooral naar onophoudelijk ter beschikking te staan voor onze patiënten teneinde een vlotte communicatie mogelijk te maken en op het juiste moment de juiste therapeutische oplossingen te kunnen verschaffen. Het is geen specifieke aandacht maar een vlekkeloze service die wij onze patiënten verschuldigd zijn. Het aanwakkeren van de geest, durven, innoveren, voorstellen en verdelen vormen momenteel de identiteit van sigma-tau. Actief zoeken naar nieuwe therapeutische perspectieven vormt het streefdoel van de sigma-tau van morgen.
Ons engagement: de waarde van onderzoek en kwaliteit met betrekking tot de gezondheid van onze patiënten hoog in het vaandel dragen.

Medische informatie
Informeren wij medische specialisten in urologie, andrologie en gynaecologie. 


Farmaceutische informatie
Dit gedeelte wordt beheerd door Axone Pharma, dat informatie verschaft over de volledige farmaceutische sector.

footer