FR
dimension-internationale
dimension-internationale

sigma-tau is de groep die de waarde van de Italiaanse wetenschap wereldwijd reflecteert en een perfect evenwicht weet te behouden tussen onderzoek en productsucces, industriële groei en sociale verantwoordelijkheid.
De toekomst van sigma-tau hangt af van de mogelijkheid van het bedrijf om zijn aanwezigheid op de internationale markt verder uit te breiden nu zijn rol op nationaal gebied is geconsolideerd.


De dochtermaatschappijen die sigma-tau heeft opgericht in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Nederland, België, India, Portugal, Duitsland, de Verenigde Staten (Maryland), Spanje (in de laatste twee landen bezit het bedrijf twee productiefaciliteiten) vormen een bewijs van de uitbreiding op de wereldmarkt; deze uitbreiding wordt daarenboven bevestigd door de recente opstarting van een nieuwe dochtermaatschappij in India. 

 

De sterke mate van internationalisatie van het bedrijf reflecteert de constante ontwikkeling van onderzoeken in samenwerking met diverse Europese en Noord-Amerikaanse wetenschappelijke instituten.

 

footer